Inloggning på nya sidan

Publicerad måndag 19 apr 2021, 22:36

Hej,

Vi har en ny hemsida vilket innebär en förändring för oss som medlemmar med avseende på att komma åt att läsa dokument som finns på hemsidan, tex årsmöteshandlingar, kallelser etc. Tidigare hade vi en gemensam användare och lösenord för all medlemmar. På den nya sidan är användare och lösenord unikt för respektive medlem och du måste skaffa dig dessa. Gör på följande sätt första gången du skall logga in på sidan:

- Uppe till höger på sidan under inloggning klickar du på den blå texten "Glömt lösenord?"

- I den dialogruta som kommer fram efterfrågas användarnamn eller e-postadress, fyll i din e-postadress (som du angett till föreningen) och följ därefter anvisningarna.

- Ett lösenord skickas sedan till dig via mejl. Kolla så att inte mejlet som skickats ut till dig automatiskt hamnar i din skräppost.

- När du fått lösenordet kan du logga in och komma åt medlemsdokument.

OBSERVERA: Din epostadress är din användare och finns i föreningens register. Om inte föreningen har din e-postadress så kan inte ett lösenord skapas till dig. Ifall du inte kan få fram ett lösenord pga felaktig epostadress (du får meddelande från systemet om det), hör av dig till föreningen så att vi kan ändra i registret.

Mvh

Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.