Städning av hamn och målning, medlemmar behöver hjälpa till

Publicerad tisdag 25 maj 2021, 11:13

Städning i hamnen:

Eftersom vi fortfarande har en hög smittspridning och alla inte är vaccinerade kommer vi inte att kalla alla medlemmar till gemensamma arbetsdagar i hamnen. Istället hoppas vi att några medlemmar kan ställa upp hjälpa till med lite städinsatser i hamnen enligt nedan:

Onsdag den 2/6 behöver 4-5 medlemmar ställa upp och rensa upp skräp i hamnen, framförallt kring kanterna vid hamnbassängen, dra ihop sly som fällts till högar, flytta på grästuvor som hamnat på hamnplan, samla ihop kasserade flytkroppar, järnrör etc i sorterade högar. Vi träffas 18.00 i hamnen.

Torsdag den 3/6 behöver vi 4-5 personer som kör det ihopsamlade skräpet till Kronan. Om man inte kan ta eget släp för detta kan man hyra ett på föreningens bekostnad. Vi träffas 18.00 i hamnen.

Hör av er så snart ni kan till Mats Jakobsson eller Björn Johansson via mejl eller telefon och meddela ifall ni kan ställa upp och hjälpa till.

Mats: Mats.Jakobsson@ltu.se, 070-55 00 917

Björn: nalle_bertil@msn.com, 070 -544 37 64

Målning av vaktstugan i samband med sitt vaktpass:

Vi behöver skrapa och måla de vita ytorna utomhus på vaktstugan (de röda målades för 2 säsonger sedan). Detta arbete skall göras av medlemmarna som sitter nattvakt från och med den 3/6. I vaktstugan kommer det att finnas ett ”schema” där olika ytor som behöver målas finns beskrivna. På det schemat skriver sedan den medlem som har haft vakt vilka ytor som denne jobbat med tex, skrapat, målartvättat eller målat. Efterföljande medlem/nattvakt fortsätter sedan arbetet utifrån vad som gjorts och återstår att göra. Om man tänker leja bort sitt vaktpass så skall ersättaren göra arbetsinsatsen, eller att man som medlem i förväg gör nämnda arbetsinsats. Vit färg, målartvätt, skrapor, penslar och förlängningsskaft till pensel, hinkar för penseltvätt kommer att finnas i förrådet. OBS: viktigt att man hämtar nyckeln i Västra vakten när man skall gå vakt, för att komma in i förrådet. När målningsarbetet är avslutat gäller givetvis de vanliga arbetsuppgifterna för nattvakten.

Städning av vaktstugan:

Den medlem som har första vaktpasset den 2/6 får göra en ”vårstädning” genom att dammsuga och torka golv i stuga och toalett mm. Om vaktpasset lejs bort skall ersättaren göra städningen, eller att man som medlem i förväg gör städningen. Under resten av säsongen är det upp till var och av oss som medlem att städa och hålla snyggt i stugan. Om något behöver köpas in kan man kontakta någon i styrelsen, eller själv köpa in det som behövs, spara kvittot och få igen sitt utlägg av föreningen.

Mvh

Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.